Waldorf csirkesaláta recept

Tomi képe
Súgó megjelenítése

Waldorf csirkesaláta receptje, elkészítése

Megtisztítjuk, és metélt tészta finomságúra vágjuk a zellert. Megmossuk, megszárítjuk a fejes salátát, a torzsáját kivágjuk, feldaraboljuk, elkeverjük a főtt csirkehússal, a szeletekre vágott almákkal és a zellerrrel, a dióbéllel és a majonézzel. A salátástála kibéleljük a salátalevelekkel, s azokon elrendezzük a salátát úgy, hogy a zöldborsó közepén halmozzuk fel a zöldségekkel elkevert csirkét.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 4 db savanykás alma
  • 2 evőkanál citromlé
  • 1 db zellergumó
  • 20 dkg főtt csirke kis darabokra vágva
  • 5 dkg dióbél félbevágva
  • 2 1⁄2 dl majonéz
  • 1 db fejes saláta
  • 20 dkg főtt zöldborsó

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló alapanyagok alapján:

Hasonló alapanyagok alapján:

Egyéb infók

Forrás

régi újság

Elkészítés ideje45 perc
0
Még nincs értékelve
Értékelés: nincs