2009, szeptember 23 - 23:29
„...szeretném ha minden napra elküdenétek valamilyen diabétesz recepteket...”
„...a kisfiam sajnos lisztérzékeny, kérlek tegyetek ki lisztérzékeny recepteket...”
„...szükségem lenne lisztmentes receptekre, tudnátok ilyeneket küldeni?...”
„...lisztérzékeny a fiam és ehhez szeretnék sütemény recepteket, főleg olyanokat, amelyek kukorica lisztből készülnek...”
„...a kisfiam sajnos lisztérzékeny, kérlek tegyetek ki lisztérzékeny recepteket...”
„...szükségem lenne lisztmentes receptekre, tudnátok ilyeneket küldeni?...”
„...lisztérzékeny a fiam és ehhez szeretnék sütemény recepteket, főleg olyanokat, amelyek kukorica lisztből készülnek...”
Havonta jónéhány ilyen, és hasonló tartalmú levelet, megkeresést kapunk a látogatóktól. Szeretnénk felajánlani segítségünket minden érintettnek, hiszen a honlap remek lehetőséget ad mind a receptek, mind a tapasztalatok megosztására.
Hogyan? Az alábbi lehetőségeket nyújtja a honlap:
Vannak minden bizonnyal olyanok, akik már régóta küzdenek a lisztérzékenységgel, és vannak minden bizonnyal olyanok is, akiknek még minden információ új. A főzésben rengeteget jelenthet a tapasztalat, mit, mivel lehet kiváltani, izesítésnél miben tér el a kukoricaliszt a hagyományostól, miből kell több vagy kevesebb (pl só, vagy cukor) stb... stb...
Mindezen kérdésekben várjuk a hozzászólásokat ebbe a fórumba.
Akinek van egy csepp ideje erre, kérem, keressen meg a Kapcsolat menüponton keresztül
Hogyan? Az alábbi lehetőségeket nyújtja a honlap:
- Bizonyára minden érintettnek van néhány jól bevált receptje, ha ezeket beküldik nekünk, nagyon szívesen közzétesszük.
- Minden receptet cimkézni, kategorizálni lehet. A korábban rögzített recepteknél még nem kategorizáltuk a glukénmentes recepteket, de bárki kigyűjti listába, és elküldi nekünk, vagy hozzászólásként beküldi, ezzel a többieknek segít.
- Elvileg jónéhány receptnél elég csak a lisztet kicserélni kukoricalisztre, vagy egyéb, glukénmentes készítményre. Ha a honlapon található receptekből ilyet készít valaki, jelezze, hisz ezzel megint csak a többieknek segít.
- Az elkészült receptről fotó!
Vannak minden bizonnyal olyanok, akik már régóta küzdenek a lisztérzékenységgel, és vannak minden bizonnyal olyanok is, akiknek még minden információ új. A főzésben rengeteget jelenthet a tapasztalat, mit, mivel lehet kiváltani, izesítésnél miben tér el a kukoricaliszt a hagyományostól, miből kell több vagy kevesebb (pl só, vagy cukor) stb... stb...
Mindezen kérdésekben várjuk a hozzászólásokat ebbe a fórumba.
Akinek van egy csepp ideje erre, kérem, keressen meg a Kapcsolat menüponton keresztül