Póréhagyma krémleves recept |
|||||||
Póréhagyma krémleves receptje, elkészítéseA hagymát, a póréhagymát és a burgonyát kockára vágjuk, a fokhagymát felaprítjuk. Kevés olajon, víz (melyben a húsleveskockát feloldottuk) hozzáadásával puhára pároljuk. Ha kész összeturmixoljuk. A tejszínnel elkavart lisztet ráöntjük, és egyet forralunk rajta. Ha szükséges tejjel hígítjuk. Sóval, borssal, tárkonnyal, petrezselyemmel ízesítjük. Tálaláskor pirított kenyérrel és reszelt sajttal kínáljuk. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Sajtos brokkolileves receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Füstöltsajt krémleves receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Zellerkrémleves receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||