Vinegrette recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Vinegrette receptje, elkészítése

A tojásokat megfőzzük, lehűtjük, meghámozzuk, és lereszeljük vagy nagyon apróra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. Az uborkát kis kockákra vágjuk. Az olajat az ecettel és a mustárral simára keverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a tojást, a hagymát, az uborkát, a kapribogyót, és jól összedolgozzuk.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 2 db tojás
  • 1 fej hagyma
  • 4 db kis csemegeuborka
  • 3 evőkanál olaj
  • 1 teáskanál ecet
  • 1 teáskanál csípős mustár
  • 1 teáskanál kapribogyó

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló kategóriák alapján:

Hasonló kategóriák alapján:

Hasonló kategóriák alapján:

Egyéb infók

Forrás

régi újság

Elkészítés ideje20 perc
0
Még nincs értékelve
Értékelés: nincs