Pásztoromlett recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Pásztoromlett receptje, elkészítése

Serpenyőbe tegyünk 2 evőkanál olívaolajat, ezen pirítsuk meg a felaprított hagymát és a fokhagymát és a vékony karikákra vágott paradicsomot. Keverjük el a tojást, az apróra vágott sajtot, a petrezselymet, a szerecsendiót, a sót és a borsot. Adjuk hozzá a serpenyő tartalmát. Az olaj maradékával ugyanebben a serpenyőben süssük meg az omlettet. Az olajbogyókkal és a petrezselyemmel díszítsük.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 db paradicsom
  • 6 db tojás
  • 1 db kecskesajt
  • 2 evőkanál tej
  • izlés szerint petrezselyem
  • 1 csipetny szerecsendió
  • izlés szerint
  • izlés szerint bors
  • 4 db olívabogyó

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló alapanyagok alapján:

Hasonló alapanyagok alapján:

Egyéb infók

Forrás

Beküldött

Elkészítés ideje15 perc
0
Még nincs értékelve
Értékelés: nincs