Töltött burgonya recept |
|||||||
Töltött burgonya receptje, elkészítéseA burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük meghámozzuk és a közepüket kikaparjuk. A kaparékot elkeverjük a fél doboz májkonzervvel, 1 kávéskanál tejföllel, vágott petrezselyemzölddel, ízesítjük sóval, törött borssal. Ezzel a keverékkel megtöltjük a burgonyákat, vajjal vékonyan kikent tűzálló tálba tesszük, néhány vajmorzsát szórunk rá, meglocsoljuk a maradék tejföllel, és előmelegített sütőben 10-15 percig süjük. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Színes tál receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Rakott burgonya Réka módra receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Tálban főtt burgonya receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||