Tonhalsaláta recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Tonhalsaláta receptje, elkészítése

Az tonhalat leszűrjük és összekeverjük az apróra vágott olajbogyóval, a felkockázott paradicsommal, paprikával és az uborkával, valamint a citromlével, sóval, borssal ízesíthetjük.

)
A hozzávalókat összekeverjük. Kész.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 1 doboz tonhal natúr lében
  • 1⁄2 csomag olívabogyó (mag nélküli)
  • 1 db paradicsom
  • 1 db paprika (sárga)
  • 15 dkg kígyóuborka
  • 1 evőkanál citromlé
  • izlés szerint
  • izlés szerint bors

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Egyéb infók

Forrás

internet

Elkészítés ideje15 perc
0
Még nincs értékelve
Értékelés: nincs