Töltött, rántott olajbogyó recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Töltött, rántott olajbogyó receptje, elkészítése

Töltött rántott olajbogyó

Az olajbogyót lecsepegtetem a levétől, megtöltöm a májkrémmel, megforgatom liszben, felvert tojásban, zsemlemorzsában, és forró olajban kisütöm. Majonézt adhatunk hozzá.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 1 doboz olajbogyó
  • doboz szárnyasmájkrém libamájjal
  • izlés szerint majonéz a tálaláshoz
  • 1 szükség szerint olaj
  • szükség szerint liszt
  • szükség szerint tojás
  • szükség szerint zsemlemorzsa

Jegyzet

Az Intersparban vettem az olajbogyót, (nagyszeműt) "Spar"-os termék, a szárnyasmájkrém libamájjal "Orsi" 65 g-os. A májkrémet egy uzsonnás zsákba raktam, kicsit kivágtam a végét, és így töltögettem meg az olajbogyókat, ezután paníroztam be őket.

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló kategóriák alapján:

Hasonló kategóriák alapján:

Hasonló kategóriák alapján:

Egyéb infók

Forrás

Olaszország

Elkészítés ideje30 perc
6.5
Átlagérték: 6.5 (2 szavazat)
Értékelés: nincs