Tavaszi vitamintál recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Tavaszi vitamintál receptje, elkészítése

Megtisztítjuk és szeletekre vágjuk a gombát. Egy kis fej vöröshagymát megtisztítunk, apróra vágjuk, a zsíron megfonnyasztjuk, és beletesszük a gombát. Állandó keverés mellett puhára pároljuk, majd ha kihűlt, egy nagyobb tálban összevegyítjük a karikára vágott virslivel, a reszelt sajttal, a zöldjével együtt felvágott újhagymával és a kis kockákra vágott paradicsommal, a csíkokra vágott paprikával, a laskára vágott fejes salátával és egy kisebb uborkával. Apróra vágott petrezselyemmel bőven megszórjuk. Végül a tubusos majonézből és a tejfölből készített tartármártással leöntjük. Hűtőben letakarva legalább fél napig állni hagyjuk.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 20 dkg gomba
  • 3 db paprika
  • 4 db paradicsom
  • 1 fej saláta
  • 3 db újhagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db uborka
  • 1 csomag petrezselyem
  • 4 db virsli
  • 20 dkg sajt (trapista)
  • 1 evőkanál zsír
  • 1 tubus majonéz (kis tubus)
  • 1 doboz tejföl

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló alapanyagok alapján:

Hasonló alapanyagok alapján:

Egyéb infók

Forrás

régi gyűjtés

Elkészítés ideje45 perc
3.66667
Átlagérték: 3.7 (6 szavazat)
Értékelés: nincs