Sárgabarackleves recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Sárgabarackleves receptje, elkészítése

A kimagozott és hámozott sárgabarackot a vízben, és a fehérborban puhára főzzük. Csipetnyi sóval, porcukorral ízesítjük. Mikor a barack megpuhult, akkor áttörjük és hozzáadjuk a tejszínt, jól elkeverjük. Hűtve barackkockákkal, tejszínhabbal tálaljuk.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 75 dkg sárgabarack
  • 8 dl víz
  • 3 dl fehérbor
  • csipetny
  • 1 dl tejszín
  • izlés szerint porcukor

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Egyéb infók

Forrás

régi újság

Elkészítés ideje45 perc
0
Még nincs értékelve
Értékelés: nincs