Roston sült sonkás máj recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Roston sült sonkás máj receptje, elkészítése

A lehártyázott és szeletelt májat (bármilyen lehet, csirkemáj, sertésmáj, borjúmáj, pulykamáj) 1-2 órára fokhagymás tejbe áztatjuk. Lecsöpögtetjük, leitatgatjuk, sóval, borssal, pici majorannával fűszerezzük és vékony szeletelet sonkába (selyemsonka) vagy húsos szalonnába (bacon) göngyöljük, hústűvel rögzítjük. A rácsra alufóliát teszünk, pirosra sütjük a göngyöleget.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • izlés szerint máj
  • izlés szerint tej
  • izlés szerint
  • izlés szerint bors
  • izlés szerint fokhagyma
  • izlés szerint majoranna
  • szükség szerint bacon
  • szükség szerint selyemsonka

Egyéb infók

Forrás

Anyák Lapja

Elkészítés ideje3 óra
9.33333
Átlagérték: 9.3 (3 szavazat)
Értékelés: nincs