Őszibarackleves recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Őszibarackleves receptje, elkészítése

A meghámozott, kis kockákra vágott őszibarackot pár percig főzzük. Ízesítjük porcukorral, édes fehérborral, citromlével, sóval és szegfűszeggel. Ezután turmixgéppel pépesítjük. 2-3 órán át hűtjük, és őszibarackkockákkal tálaljuk.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 80 dkg õszibarack
  • 1 dl fehérbor
  • izlés szerint citromlé
  • csipetny
  • izlés szerint porcukor
  • izlés szerint szegfűszeg

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló alapanyagok alapján:

Hasonló kategóriák alapján:

Egyéb infók

Forrás

régi újság

Elkészítés ideje20 perc
0
Még nincs értékelve
Értékelés: nincs