Őszibarackbólé recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Őszibarackbólé receptje, elkészítése

Az őszibarackot ujjnyi vastagra felszeletem, tálba teszem, porcukorral meghintem, meglocsolom őszibaracklikőrrel és a szamorodnival. Lefedem, a hűtőben érlelem 1 órán át. Az ízesítet gyümölcsöt bóléstálba teszem, felöntöm borral és az édes pezsgővel. Összekeverjük.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 8 db õszibarack
  • 5 evőkanál porcukor
  • 5 cl őszibaracklikőr
  • 1 dl tokaji édes szamorodni
  • 1 üveg hárslevelű bor
  • 1 üveg édes pezsgő

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló alapanyagok alapján:

Hasonló kategóriák alapján:

Hasonló kategóriák alapján:

Egyéb infók

Forrás

barátnő

Elkészítés ideje2 óra
0
Még nincs értékelve
Értékelés: nincs