Majonézes zöldbabsaláta recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Majonézes zöldbabsaláta receptje, elkészítése

A zöldbabot megtisztítjuk, kb. 2 cm-es darabokra vágjuk. Sós vízben puhára főzzük, a vízbe tehetünk egy ág borsikát is. Amikor a bab megfőtt leszűrjük, kihűtjük, és összekeverjük a majonéz, tejföl, citromlé keverékével, sóval, borssal ízesítjük.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 50 dkg zöldbab
  • 1 szál borsikafű
  • 1 tubus majonéz (kis tubus)
  • 3 evőkanál tejföl
  • 1 kiskanál citromlé
  • izlés szerint
  • izlés szerint bors

Egyéb infók

Forrás

Márti mama

Elkészítés ideje45 perc
5.5
Átlagérték: 5.5 (2 szavazat)
Értékelés: nincs