Karamellás karalábé recept |
|||||||
Karamellás karalábé receptje, elkészítéseA karalábét kisujjnyi csíkokra vágom, és forró margarinon átforgatom, sóval, kevés vízben puhára párolom. Szűrőkanálba rakom és lecsöpögtetem. A cukrot rózsaszínűre pirítom, felöntöm a karalábé főzőlevével, és kavargatva sűrűre főzöm. A karalábét belerakom, és petrezselyemzöldet szórok rá. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Jegyzet![]() Amikor a gyerekeim 3-4 évesek voltak, akkor csináltam ilyet nekik. Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló kategóriák alapján: Karalábés rakott hús receptje, elkészítéseElkészítés nehézsége alapján: Borsós lepény receptje, elkészítéseElkészítés nehézsége alapján: Ananászbólé receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||