Karalábés rakott hús recept |
|||||||
Karalábés rakott hús receptje, elkészítéseA megtisztított karalábéból egy centis körszeleteket vágunk, és vajon puhára pároljuk. A kivert, megsózott húsokat lisztbe forgatva megsütjük. A karalábét kivajazott jénai tálba tesszük, mindegyik tetejére rárakunk egy szelet húst, egy szelet sajtot, majd ismét karalábét, és a műveletet még egyszer megismételjük. Végül az egészet petrezselyemmel, sóval, tojássárgájával, reszelt sajttal elkevert tejföllel leöntjük, és sütőben átforrósítjuk. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Töltött tök receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Székelygulyás receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Krumplis egytál receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||