Karalábés rakott hús recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Karalábés rakott hús receptje, elkészítése

A megtisztított karalábéból egy centis körszeleteket vágunk, és vajon puhára pároljuk. A kivert, megsózott húsokat lisztbe forgatva megsütjük. A karalábét kivajazott jénai tálba tesszük, mindegyik tetejére rárakunk egy szelet húst, egy szelet sajtot, majd ismét karalábét, és a műveletet még egyszer megismételjük. Végül az egészet petrezselyemmel, sóval, tojássárgájával, reszelt sajttal elkevert tejföllel leöntjük, és sütőben átforrósítjuk.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 1 kg karaj
  • 2 fej karalábé (nagy)
  • 30 dkg sajt
  • 4 dl tejföl
  • 2 db tojássárgája
  • petrezselyemzöld
  • vaj
  • liszt

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló alapanyagok alapján:

Hasonló alapanyagok alapján:

Hasonló alapanyagok alapján:

Egyéb infók

Forrás

régi újság

Elkészítés ideje1 1⁄2 óra
4.33333
Átlagérték: 4.3 (3 szavazat)
Értékelés: nincs