Kapros zöldbab sertésjavával recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Kapros zöldbab sertésjavával receptje, elkészítése

A zöldbabot sós vízben megpároljuk. A kaprot apróra vágjuk, vajon megfuttatjuk, és a jól lecsurgatott, tálra rakott zöldbabra öntjük. A húst vékonyra kiverjük, megsózzuk. A reszelt sajtból, tejfölből, tojásból tölteléket készítünk, sóval, szerecsendióval ízesítjük. A szeletekre 1-1 evőkanálnyit begyöngyölünk, és fóliában vagy bő, forró olajban megsütjük.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 50 dkg zöldbab
  • 1 csokor kapor
  • 5 dkg vaj
  • só, bors
  • 40 dkg sertéshús
  • 10 dkg sajt
  • 1 doboz tejföl
  • 1 db tojás
  • szerecsendió
  • olaj a sütéshez

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Egyéb infók

Forrás

régi újság

Elkészítés ideje1 1⁄2 óra
0
Még nincs értékelve
Értékelés: nincs