Kapros uborkasaláta recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Kapros uborkasaláta receptje, elkészítése

A közepes nagyságú uborkákat héjastól kis kockákra vágjuk és összekeverjük az apróra vágott kaporral. Nem sózzuk. Étkezés előtt ráöntjük az uborkára a joghurttal, vagy tejföllel hígított majonézt, és ha kell sózzuk.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 3 db uborka
  • 1 csokor kapor
  • 1 dl majonéz
  • 1 dl joghurt
  • izlés szerint

Instrukciók

A joghurt helyett tejföl is használható!

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló alapanyagok alapján:

Hasonló kategóriák alapján:

Egyéb infók

Forrás

régi újság

Elkészítés ideje15 perc
0
Még nincs értékelve
Értékelés: nincs