Káposztás hús recept

markosildiko képe
Súgó megjelenítése

Káposztás hús receptje, elkészítése

Az húst ki kloffoljuk és jó fokhagymásan megpároljuk. 1 kg savanyú káposztát mint a párolt káposztát megcsináljuk. Kiolajozott tepsibe a beletesszük a káposzta felét, utána a húst a káposztára helyezzük, befedjük a maradék káposztával és vékony szeletelt bacon szalonnával befedjük. A tepsit befedjük fóliával és 20 percig 180 fokos sütőbe helyezzük. 20 perc után a fóliát levesszük és a sütőben hagyjuk kihűlni. Burgonyával tálaljuk, amit nagy kockákra vágunk és olajon megpuhítjuk.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 1 kg sertéshús
  • 1 kg savanyúkáposzta
  • szükség szerint bacon
  • szükség szerint olaj

Jegyzet

Köszönjük Ildikó a beküldött receptet!

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Egyéb infók

Elkészítés ideje1 óra
8.66667
Átlagérték: 8.7 (3 szavazat)
Értékelés: nincs