Gombás-sonkás spagetti recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Gombás-sonkás spagetti receptje, elkészítése

A tésztát bő, forrásban lévő, sós vízben kifőzzük. Megforrósított olajon megpároljuk a kockára vágott hagymát és a felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a levessel és a tejszínnel. Összeforraljuk, majd beletesszük a csíkokra vágott sonkát is. A tésztát a gombás-sonkás mártással leöntve, metélőhagymával és durvára tört rózsaborssal meghintve kínáljuk.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 50 dkg spagetti
  • 10 dkg gépsonka
  • 15 dkg csiperkegomba
  • 1 fej hagyma
  • 2 dl tejszín
  • 1 dl zöldségerőleves
  • olaj
  • metélőhagyma
  • só, bors
  • rózsabors

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Egyéb infók

Forrás

régi újság

Elkészítés ideje45 perc
7
Átlagérték: 7 (2 szavazat)
Értékelés: nincs