Csokis süti Franciaországból recept |
|||||||
Csokis süti Franciaországból receptje, elkészítéseA csokoládét lereszeljük, egy tálban elkeverjük a liszttel, a cukorral, majd a megolvasztott vajjal vagy margarinnal és a tojás sárgákkal. Közben bekapcsoljuk a sütőt. A tojásfehérjét egy kicsit megsózzuk, majd kemény habbá verjük. Az elkészült habot óvatosan hozzáadjuk a tésztához. Egy kb. 18 cm átmérőjű tálat kivajazunk és beletesszük a tésztát. Közepes lángon kb. 25 percig sütjük. Az elkészült tésztának lágynak kell lennie. A süteményt kiborítjuk a formából, s ha kihűlt, tálalhatjuk. Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek
Instrukciók![]() A vaj helyett margarin is használható. Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:Hasonló alapanyagok alapján: Csokoládé soufflé receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Piskóta tortalapnak vagy p ... receptje, elkészítéseHasonló alapanyagok alapján: Bejgli receptje, elkészítéseEgyéb infók
|
|||||||