Borleves recept

Tündüs képe
Súgó megjelenítése

Borleves receptje, elkészítése

A tojást habüstben elkavarjuk, beleszórjuk a lisztet, felhígítjuk a vízzel és hozzáöntjük a szegfűszeggel és citromhéjjal felforralt bort, cukrot. Nyílt tűzre téve, habverővel addig kavarjuk, amíg sűrűsödni nem kezd. Csészékbe szűrve, forrón tálaljuk.

Hány fő részére készüljön a recept?

Adagok (újraszámítható)
Adagok - Súgó megjelenítése

Az adaghoz szükséges alapanyagok, összetevők, mennyiségek

  • 5 dl fehérbor
  • 3 dl víz
  • 5 dkg cukor
  • 1 db tojás
  • 1 kiskanál liszt

Az alábbi recepteket is érdemes megnézni:

Hasonló alapanyagok alapján:

Hasonló alapanyagok alapján:

Hasonló alapanyagok alapján:

Egyéb infók

Forrás

Beküldött

Elkészítés ideje20 perc
0
Még nincs értékelve
Értékelés: nincs