Haha! Miért pont ide küldjek receptet?

SiteAdmin képe
Az interneten valóban nagyon sok receptes honlap és oldal található, valóban jogos a kérdés, miért pont ide, erre az oldalra érdemes beküldeni egy-egy jól bevált receptet?
A válasz egyszerű: azért, mert itt mások is megtalálják!
Semmit nem ér a legegyedibb, legötletesebb, legfinomabb recept sem, ha csak néhány fórum eldugott oldalán, vagy annak arhívumában található meg! Tudom jól, hogy a fórumok világa inkább arról szól, hogy vannak ismerősök, vagy lehet ismerkedni, véleményt cserélni, napi eseményekről értekezni, stb... Mégis, amikor ilyen oldalakat, fórumokat nézegetek, számomra mindig nagyon elszomorító, hogy mennyi ötletes megoldás és finom recept leírása marad ismeretlen a nagy többség (az internetezők közössége) számára...
Mit kínálunk ezzel szemben mi? A saját fejlesztéseknek és a háttérben futó alkalmazásoknak köszönhetően minden beküldött tartalom rövid időn belül (átlagosan 2-3 hét) megjelenik a keresők találatai között! Létezhet attól nagyobb elismerés, (természetesen a családon kívüli körből) minthogy a saját receptünk az első oldalon jelenik meg a találati listákban?