Alapanyagok: sárgadinnye felhasználásával készült receptek: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

A sárgadinnyét kis kockákra vágjuk. Porcukorral, konyakkal, édes fehérborral, tejszínnel, citromlével turmixgépben pépesre dolgozzuk. Lehűtjük, tálaláskor mégegyszer átkeverjük a géppel. Felvert tejszínhabbal díszítjük.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

A sárga és görögdinnye húsát (mag nélkül) 2 centis kockára vágjuk. 2-3 órát hűtőben érleljük, majd pezsgőskehelybe szedjük és leöntjük 3 rész tokaji édes szamorodni, 1 rész minőségi vodka keverékével, majd tört, cukrozott jéggel megszórva tálaljuk. Mentalevéllel díszítjük.

Tartalom átvétel