Alapanyagok: pulykamell felhasználásával készült receptek: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
4.28571
Értékelés: nincs Átlagérték: 4.3 (7 szavazat)

Személyenként két szelet pulykamellet kiverünk, sózunk, lisztbe és felver tojásba, madj az apróra vágott dióba forgatjuk és forró olajban pirosra sütjük. Tálalhatjuk rizzsel és finom befőttekkel.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
5.85714
Értékelés: nincs Átlagérték: 5.9 (7 szavazat)

A pulykamellet négy vagy nyolc szeletre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, ezután kiklopfoljuk. Forró olajban mindkét oldalát megsütjük, majd félretesszük. Ezután a vajat fehevítjük, ha már habos beleszórjuk a lisztet, és jól elkeverjük. Felengedjük a tejjel és sóval, borssal ízesítjük. Majd a lereszelt sajtot hozzáadjuk. Tálaláskor a pulykát tányérra helyezzük és leöntjük a mártással. Köretnek ...

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
Ananászos sűlt pulykamell
6
Értékelés: nincs Átlagérték: 6 (8 szavazat)

A pulykahúst megmossuk, szárazra töröljük, felszeleteljük, enyhén megsózzuk, lisztben megforgatjuk. Ananászból a körszeletes konzerv a javasolt. Az ananász levét leöntjük. A sajtot megreszeljük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen szép pirosra sütjük, és egy tűzálló tálban egymás mellé rakjuk.

Tartalom átvétel