Alapanyagok: pezsgő felhasználásával készült receptek: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

A brandyt, a whiskyt és a borpárlatot a keverőben összerázzuk, széles koktélpohárba szűrjük, pezsgővel elöntjük. A pohár szélét fél narancs- és citromszelettel díszítjük.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

Pezsgő poharakba jégdarabokat teszünk, majd ráöntjük a narancslét, a citromlét, a citromszörpöt, végül az egészet felöntjük hűtött pezsgővel, s citromkarikával díszítjük.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
8.44444
Értékelés: nincs Átlagérték: 8.4 (9 szavazat)

Az ananászt kis kockákra vágom. A citrom levét kifacsarom.
Az ananászt a levével együtt bólés tálba teszem. Ráöntöm a citromlét, a cukrot és tripli secet. Behűtöm és később hozzáadom az édes fehér bort. Tovább hűtöm. Tálalás előtt felhígítom a pezsgővel.

Tartalom átvétel