Alapanyagok: patisszon felhasználásával készült receptek: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
9.33333
Értékelés: nincs Átlagérték: 9.3 (3 szavazat)

A patisszont (csillagtököt) meghámozzuk, kettévágjuk, és a magját kiszedjük. A húsát kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk, kissé besózzuk, és letakarva fél óráig állni hagyjuk. Ezután szűrőbe rakva lecsepegtetjük, és a patisszont kevés olajban megsütjük.

Tomi képe
Súgó megjelenítése
6.4
Értékelés: nincs Átlagérték: 6.4 (15 szavazat)

Meghámozzuk a patiszont félbe vágjuk és a magjait kiszedjük. Ezután a két fél patiszont enyhén ecetes-sós vízben puhára főzzük. Közben a pörköltből a húst kiszedjük, átdaráljuk és 1-2 kanál pörköltlével meg tejföllel összekeverjük. Hozzáadjuk a sós vízben főtt rizst, és a patisszonokba töltjük. Tűzálló tálra egymás mellé ültetjük és leöntjük a maradék pörköltlé meg tejföl keverékével. A ...

Tartalom átvétel