Alapanyagok: õszibarack felhasználásával készült receptek: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

A meghámozott, kis kockákra vágott őszibarackot pár percig főzzük. Ízesítjük porcukorral, édes fehérborral, citromlével, sóval és szegfűszeggel. Ezután turmixgéppel pépesítjük. 2-3 órán át hűtjük, és őszibarackkockákkal tálaljuk.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

Az őszibarackot ujjnyi vastagra felszeletem, tálba teszem, porcukorral meghintem, meglocsolom őszibaracklikőrrel és a szamorodnival. Lefedem, a hűtőben érlelem 1 órán át. Az ízesítet gyümölcsöt bóléstálba teszem, felöntöm borral és az édes pezsgővel. Összekeverjük.

Tartalom átvétel