Alapanyagok: laskagomba felhasználásával készült receptek: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

Megfőzzük a rizst. Megmossuk, megtisztítjuk és apróra vágjuk a cukkinit, sampinyont és a laskagombát. Felforrósítjuk a vajat, és megpároljuk benne a zöldségeket. Megmossuk és kettévágjuk a miniparadicsomot. A rizshez keverjük a párolt zöldségeket, a paradicsomot és a tejfölt. Sóval, borssal ízesítjük, és megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
6.4
Értékelés: nincs Átlagérték: 6.4 (5 szavazat)

Az apróra vágott hagymát az olajban megpirítjuk, majd hozzákeverjük a szóját. Ha ez is átsül, akkor beleszórjuk a nagyon apróra vágott gombát, rövid sülés után felöntjük kevés vízzel és a sűrített paradicsommal. Ha egyenletesre kevertük, akkor hozzáadjuk az apróra kockázott fokhagymát, a fűszereket, a citrom levét és a barnacukrot. Fél óráig, kis lángon, fedő alatt hagyjuk összeérni az ...

Tartalom átvétel