Alapanyagok: kolbász felhasználásával készült receptek: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
Paprikás krumpli
7.31818
Értékelés: nincs Átlagérték: 7.3 (44 szavazat)

A krumplit megtisztítjuk és nagyobb kockákra vágjuk. A nagy fej hagymát felkockázzuk és kevés olajon megdinszteljük, ha kész lehúzzuk a tűzről, hozzákeverjük a pirospaprikát, és hozzáadjuk a krumplit, felöntjük vízzel, hogy ellepje és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk (borsikafüvet is tehetünk bele). Aki szereti ízesítheti apró darabokra vágott fokhagymával, őrölt köménymaggal is.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
4.5
Értékelés: nincs Átlagérték: 4.5 (12 szavazat)

A vöröshagymát megdinszteljük, ráöntjök a tarhonyát és a kockákra vágott krumplit. A pirosparikával összekeverjük, felöntjük vízzel és megfőzzük. Amikor a krumpli puhulni kezd, kolbászt karikázunk a tetejére, és tejföllel behabarjuk.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
5.55556
Értékelés: nincs Átlagérték: 5.6 (9 szavazat)

A burgonyát meghámozzuk és nagyon vékony karikákra vágjuk. A lisztet összekeverjük sóval, borssal és a pirospaprikával, és úgy szórjuk meg vele a nyers burgonyát, hogy mindenütt érje. Tepsibe vagy tűzálló tálba terítjük a lisztes-fűszeres burgonyát, rákarikázzuk a vöröshagymát, rámorzsoljuk a zúzott fokhagymát, majd sorban, egymás mellé ráfektetjük a hurka- és a kolbászdarabokat. Vastagon ...

Tartalom átvétel