Alapanyagok: kapribogyó felhasználásával készült receptek: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
7
Értékelés: nincs Átlagérték: 7 (1 vote)

A tojásokat keményre főzzük, és hideg vízben hagyjuk kihűlni. Közben a párizsit lebőrözzük, és kb. négycentis csíkokra vágjuk. Az öntethez az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, és karikákra vágjuk. Az ecetet a mustárral, a sóval meg a borssal simára keverjük, az olajat apránként habverővel beledolgozzuk, majd a hagymakarikákat beleforgatjuk.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
7
Értékelés: nincs Átlagérték: 7 (1 vote)

Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a karikára vágott zöldhagymát. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett, villával széttörtdelt tonhalat, a kapribogyót és az összetört paradicsomot. Sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük. Összeforraljuk és a tésztára öntve tálaljuk.

Tartalom átvétel