Alapanyagok: juhsajt felhasználásával készült receptek: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
Sopszka saláta
5.5
Értékelés: nincs Átlagérték: 5.5 (4 szavazat)

A hagymát megtisztítjuk, a paradicsomot és az uborkát megmossuk, megszárítjuk és apró kockákra vágjuk. Az ecetet a sóval, borssal és az olajjal elkeverjük, majd a kockázott zöldségekkel összekeverjük, pár órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor szintén kockákra vágott juhsajttal megszórjuk.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
8
Értékelés: nincs Átlagérték: 8 (3 szavazat)

A padlizsánt félbevágjuk, a belsejét kivájjuk és apró kockákra vágjuk. Felforrósított olajban a rizst, a hagymakarikákat, a kis darabokra vágott paradicsomot, valamint a padlizsándarabokat megdinszteljük, majd fél liter vízzel felöntjük. Minden fűszert és a szétnyomott fokhagymát hozzáadjuk, fedő alatt kb. 15 percig pároljuk.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk (karikára, kockára). A fokhagymát áttörjük, az oreganoval, ízlés szerint sóval, borssal és borecettel addig kevergetjük, amíg a só elolvad, aztán hozzáadjuk az olajat és az összedarabolt zöldségekre öntjük. Lefedjük, 1 órát hűtőben állni hagyjuk. Közben a zsemlét kettévágjuk, kivájjuk a belsejét (erre nem lesz szükség).

Tomi képe
Súgó megjelenítése
8.66667
Értékelés: nincs Átlagérték: 8.7 (3 szavazat)

A zöldségféléket megtisztítjuk és szeletekre vagy kockákra vágjuk. Megsózzuk, leöntjü ecettel és olajjal, majd könnyedén összekeverjük. Legalább egy órára hűtőbe tesszük, tálalás előtt a tetejét megszórjuk reszelt juhsajttal.

Tomi képe
Súgó megjelenítése
1
Értékelés: nincs Átlagérték: 1 (1 vote)

A húst vékony csíkokra vágjuk, és a szójamártásba forgatva hűtőszekrényben fél napig érleljük. A sajtot dobókocka nagyságú darabokra szabjuk. A salátát megmossuk, és leveleire szedjük. A paradicsomot négybe, a kaprot apróra vágjuk. A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. A hagymát karikákra vágjuk. A hús lecsöpögtetjük, és teflonserpenyőben két evőkanál olajon barnára sütjük, borssal és ...

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

Megmossuk, majd megtisztítjuk a répát, hagymát, retket és a zöldborsót. A zöldborsót és a karikára vágott répát enyhén sós vízben főzzük 15 percig, majd leszűrjük. A tojást keményre főzzük, hideg vízbe dobjuk, hogy könnyen leváljon a héja. Megtisztítjuk. A karikára vágott retket és hagymát tálban összekeverjük a zöldborsóval és a sárgarépa-karikákkal. A tojást villával apróra nyomkodjuk és ...

Tartalom átvétel