Alapanyagok: főzőkolbász felhasználásával készült receptek: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
10
Értékelés: nincs Átlagérték: 10 (3 szavazat)

Az olajból és a lisztből paprikás rántást készítünk, a kifacsart hordós káposztát rádobjuk, és két liter vízzel felengedjük, majd hozzáadjuk a karikákra vágott kolbászt, és az egészet jó puhára főzzük. Tálalás előtt beleöntjük a tejfölt, és ha a káposzta nem volt elég savanyú, ecettel utánaízesítjük.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
7.5
Értékelés: nincs Átlagérték: 7.5 (6 szavazat)

Megpirítjuk az olajon a vékonyra felszeletelt hagymát, meghintjük egy kiskanálnyi pirospaprikával, beletesszük a nyolcrét vágott paradicsomot, meg a kicsumázott felszeletelt zöldpaprikát - mintha lecsót készítenénk -, és megsózva, a karikákra vágott kolbászt, meg a megtisztított legyalult tököt, és teljesen megpuhítjuk. Ne kevergessük, nehogy a tök összetörjön, inkább rázogassuk az edényt.

Tartalom átvétel