Alapanyagok: delikát felhasználásával készült receptek: 1. oldal

csicsi képe
Súgó megjelenítése
8.53333
Értékelés: nincs Átlagérték: 8.5 (15 szavazat)

Nagyon egyszerű és finom. A neve: Rakott cucc. Egy átlagos nagyságú tepsit kizsírozunk, majd a sertéscombot fel szeleteljük (ne túl vastagra), és a tepsibe szépen egymás mellé helyezzük a szeleteket. A paprikát, burgonyát, gombát (ha nincs össze darabolva) feldaraboljuk, és ezeket a sertéscombra rakjuk(burgonya, paprika, gomba). Ezt az eljárást ismét megcsináljuk, az előzőre ráhelyezve.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
4.16667
Értékelés: nincs Átlagérték: 4.2 (12 szavazat)

A húst vékony szeletekre vágjuk (mintha rántanánk), jól kiklopfoljuk, kevés delikáttal beszórjuk, és félretesszük.
A vöröshagymát apróra vágjuk és egy kanálnyi olajban üvegesre pároljuk. Hozzákeverjük a felaprózott petrezselyemzöldet, a feldarabolt gombát, a zöldborsót, és mindezt puhára pároljuk. Közben egy deszkán késsel „elkaparjuk” a friss csirkemájat. Ha a gomba és a borsó már puha, még ...

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
6.78571
Értékelés: nincs Átlagérték: 6.8 (14 szavazat)

Olívaolajon vagy raman a hagymát, fokhagymát megdinszteljük, belerakjuk a fűszereket, a darált húst és a paradicsomlevet. Összefőzzük. A tésztát kifőzzük. Egy jénai aljára rakjuk a tészta felét, rá a hús felét, megszórjuk sajttal, majd mégegyszer megismételjük (tészta, hús, sajt). A tetejét tejszínnel meglocsoljuk, szerecsendióval megszórjuk. 30 percig sütjük a sütőben.

Tartalom átvétel