Alapanyagok: curry felhasználásával készült receptek: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
8.42857
Értékelés: nincs Átlagérték: 8.4 (7 szavazat)

Vajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát, majd hozzáadjuk a lehéjazott, feldarabolt paradicsomot és a magházától megtisztított, felszeletelt almát. Meghintjük curryvel, és fedő alatt összepároljuk. Lábosban felforrósítjuk a maradék vajat, barnára pirítjuk rajta a csíkokra vágott húst. Sózzuk, borsozzuk, összekeverjük az almás masszával.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
1.6
Értékelés: nincs Átlagérték: 1.6 (5 szavazat)

A zöldségeket, a sajtot, a parizert, az almát és három tojást vékony csíkokra vágjuk (vagy reszeljük). Elkészítjük az öntetet: a tejfölt sóval, curryvel, citromlével, borssal elkeverjük. A többi hozzávalóval átforgatjuk és hűtőben 1-2 órát érleljük. Salátalevélen tálaljuk, tojáskarikával és vágott petrezselyemzölddel díszítjük. Pirítóst vagy barna kenyeret adunk hozzá.

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
6.57143
Értékelés: nincs Átlagérték: 6.6 (7 szavazat)

Ez a recept a joghurtos diéta második napja, a vacsora.

Tartalom átvétel