Alapanyagok: csemegeuborka felhasználásával készült receptek: 1. oldal

Tündüs képe
Súgó megjelenítése
8
Értékelés: nincs Átlagérték: 8 (1 vote)

A sertéskarajból vásárláskor csont nélkülit válasszunk. Sóval, borssal és a zúzott fokhagymával fűszerezzük, majd fél deci olívaolajjal meglocsoljuk. Pár órára a hűtőbe tesszük pácolódni. A padlizsánt és a cukkínit félujjnyi vastag szeletekre, a paradicsomot pedig félbe vágjuk és sóval, borssal, aprított petrezselyemmel fűszerezzük, majd meglocsoljuk a maradék olívaolajjal.

Tomi képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

A majonézt a sajtkrémet és a ketchupot összekeverjük, majd hozzáadjuk a felkockázott sonkát, és a csíkokra vágott csemegeuborkát. Apróra vágott hagymával, sóval, borssal ízesítjük. A kifliket kettévágjuk, és megkenjük a krémmel.

Tomi képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

A virsliket hideg vízbe teszem és forráspontig főzöm. Közben a vöröshagymákat meghámozom, és kis kockákra vágom. Annyi forrásban lévő vízbe teszem, amennyi éppen csak ellepi, majd az újraforrástól számított 3 percig főzöm. Ezután úgy szűröm le, hogy a levéből egy kevés megmaradjon. A mártáshoz mély tálba öntöm a majonézt. Simára keverem a kefírrel és a kapribogyó levélvel, ezután törött ...

Tomi képe
Súgó megjelenítése
6
Értékelés: nincs Átlagérték: 6 (1 vote)

A tésztát sós vízben kifőzzük. A tejszínes tormát tejföllel elkeverjük, és ízlés szerint fűszerezzük. Ehhez hozzáadjuk a tésztát, majd az egészet összekeverjük az apróra vágott felvágottal, almával és uborkával. Tálaláskor paprika és paradicsomdíszítés helyett télen almával és uborkával is díszíthetjük.

Tomi képe
Súgó megjelenítése
Orosz hús saláta
5.5
Értékelés: nincs Átlagérték: 5.5 (2 szavazat)

Minden hozzávalót kockákra vágunk, és összekeverjük a tartármártással. Ízesítjük fehér borssal. A tetejét apróra vágott petrezselyemzölddel díszítjük.

Tomi képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

A kis kockákra vágott húst a megfőzött, lehűtött, meghámozott és apró kockákra vágott burgonyával s a vékonyra szeletelt uborka felével tálba rakjuk, majonézzel, sóval, ecettel elkeverjük, salátástálon felhalmozzuk, a maradék uborkával és salátalevelekkel díszítjük. Egy részét felhasználhatjuk főtt tojás vagy nyers paradicsom töltelékéül. (A főtt tojást félbevágjuk, sárgáját kivesszük, ...

Tomi képe
Súgó megjelenítése
0
Értékelés: nincs

A kolbászt, a szalámit, a sajtot, az uborkát együtt megdaráljuk, s elkeverjük a habosra vert vajjal, a sóval, borssal és a finomra vágott hagymával. Metélőhagymával díszítjük.

Tartalom átvétel